Over Ons

Wie zijn wij?
Wij zijn Jesse, Brechtje en de kinderen Thijme en Siebe.

Wees welkom op onze camping!
Sinds 17 februari 2020 zijn we aan een nieuwe uitdaging begonnen. We hebben deze toffe camping overgenomen en zijn sinds de zomer van 2020 bezig geweest om de camping zo te maken dat we jullie met veel plezier kunnen ontvangen.

Jesse heeft al sinds 2001 ervaring in het runnen van een activiteitenlocatie. In 2001 heeft hij zijn bedrijf Vos Outdoor opgezet en is sindsdien bezig geweest met een actief zomerprogramma te begeleiden en organiseren.
Dit is jarenlang gebeurd in Axat, aan de voet van de Franse Pyreneeën. Hier werkten we samen met Estivant, een tijd waar we veel mensen een leuke en activee vakantie hebben geboden en we met gepaste trost op terugkijken.

Toen werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en zo zijn we opzoek gegaan naar onze eigen camping, waar we weer een fantastisch vakantieprogramma kunnen aanbieden met veel activiteiten, lekker eten, een mooie omgeving en een super leuk verblijf.

Brechtje werkt gedurende het jaar in het onderwijs en tijdens de zomer is zij daar voor u op de camping. Met al haar ervaring met het werken met kinderen is het animatieprogramma in goede handen. Naast het werken in het onderwijs heeft Brechtje veel ervaring in de horeca.

Onze kinderen hebben hun plekje hier ook gevonden. Lekker struinen in het bos of mee met een gave canyontocht.

Wij hopen met recht dat we jullie een super leuke tijd hier op onze camping kunnen geven en we staan voor jullie klaar.

Op naar het “aventure”.