Covid – 19

Wanneer u bij ons een verblijf boekt in de vorm van een campingplaats of gehuurde accommodatie zouden er twijfels kunnen zijn over uw reis vanwege het Coronavirus dat op dit moment speelt.

Op Camping L’Aventure zijn er enkele voorwaarden van toepassing omtrent het Coronavirus:

Wij verwachten dat u zonder klachten op vakantie gaat zoals de verschillende overheden dat van u vragen.

Als blijkt dat u niet op de camping kunt komen door corona gerelateerde klachten of maatregelen die gesteld worden door de overheid, dan heeft u recht op restitutie van uw reserveringssom (minus 25 euro administratiekosten).

Als de door u geboekte periode niet door kan gaan vanwege de door de overheid gestelde maatregelen in verband met het Coronavirus, wordt de boeking geannuleerd en heeft u recht op restitutie van uw reissom (minus 25 euro boekingskosten).

Wanneer blijkt dat u door Corona gerelateerde symptomen niet kan komen, dan krijgt u uw reissom terug (minus 25 euro boekingskosten).

Zo kunt u ongestoord boeken zonder een risico te lopen.

Regelgeving

Doordat de camping veel Nederlandse gasten ontvangt zullen wij de adviezen van het Rijksinstituut van Volksgezondheid en Milieu( RIVM) volgen.
We zullen ook de regelgeving vanuit de Franse overheid in acht nemen. Als deze twee in conflict zijn zal de regelgeving van de Franse overheid leidend zijn.

U bent voor als nog verplicht om bij aankomst op de camping een Pass Sanitair te kunnen laten zien. Dit houd in dat u volledig gevaccineerd bent of dat u een vaccinatie heeft ontvangen en bent herteld van Corona. Als u geen vaccinatie heeft dan bent u welkom met een negatieve uitslag van een covid-19 PCR test niet ouder dan 2 dagen.

Wat kunt u zelf doen

Zorg voor vertrek dat u goed op de hoogte bent van de Franse regelgeving omtrent het Coronavirus.
Download de reisapp van buitenlandse zaken. Deze app geeft een duidelijk beeld van de situatie per land.
Neem de gestelde hygiënemaatregelen ook tijdens de vakantie in acht. De huidige informatie vind u op site van de overheid.

Mocht u vanwege andere redenen niet kunnen komen dan gelden de algemene annuleringsvoorwaarden. Bij een reguliere annulering zullen annuleringskosten in rekening gebracht worden.