Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Camping L’Aventure

RESERVERING
Na het versturen van het reserveringsformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Na behandeling van uw reserveringsaanvraag, ontvangt u een reserveringsbevestiging met het verzoek om een aanbetaling te doen van 25% van uw reissom. U kunt dit over te maken op onze bankrekening. Als de betaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief. Het resterende bedrag verwachten wij 30 dagen voor uw aankomst op de camping. Onze dank voor uw medewerking.

ANNULERING
– Bij annulering meer dan 30 dagen voor aanvang van uw verblijf, behouden wij € 25,- als administratiekosten en het overige bedrag betalen wij aan u terug.
– Bij annulering binnen 30 dagen tot 20 dagen voor aanvang van uw verblijf, vindt er een restitutie van 50% plaats minus 25 euro administratiekosten.
– Bij annulering van 20 dagen of minder voor aanvang van uw verblijf, vindt er geen restitutie van de reserveringskosten plaats.

VERLATE AANKOMT
Indien uw aankomst wordt vertraagd, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Als u niets doorgeeft, vervalt de volgende dag uw reservering.

VERVROEGD VERTREK
Indien u eerder vertrekt dan aangegeven in uw reservering, dan vindt er geen restitutie plaats van de betaalde reserveringskosten.

BELANGRIJKE PUNTEN UIT HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT
– In openbare ruimtes en bij de speeltoestellen is roken niet toegestaan.
– Om veiligheidsredenen is het gebruik van speeltoestellen na 21:00 uur verboden. Ouders zijn verantwoordelijk voor eventuele overlast of vernielingen door de kinderen.
– Begeleid uw kinderen naar het sanitair.
– Vanaf 23:00 uur dient het stil te zijn op de camping.
– Het is op de camping verboden open vuur te maken buiten de daarvoor aangewezen plaatsen.

RIJDEN OVER DE CAMPING
Op de camping dient stapvoets (10 km/u) te worden gereden. Het is niet toegestaan tussen 22:30 uur en 07:00 uur over de camping te rijden. Laat de auto of motor op de parkeerplaats indien u later aankomt of als u voor 07:00 uur wilt vertrekken. Auto’s worden geparkeerd op de daarvoor bestemde plekken.

HUISDIEREN
Wij zijn een huisdiervrije camping. Op de camping zijn geen huisdieren toegestaan.

AFVAL
Vuilniszakken met afval dienen te worden weggebracht naar de vuilcontainers aan de weg. Graag glas, papier, karton en restafval scheiden en in de daarvoor bestemde scheidingsbakken te deponeren. Ze staan boven aan de camping.

Privacy beleid:
Het privacy beleid kunt u lezen in de privacyverklaring